6 de maig del 2013

LLEPACULS I ZOMBIS


Avui no tenia moltes ganes d'escriure, la raó, potser, és que em canso de repetir sempre les mateixes coses, de donar publicitat gratuïta a tots aquests bocamolls, que creient-se en possessió de la veritat, creuen crear càtedra cada vegada que obren la boca, però ha sortit per televisió el què, a partir d'ara, catalogaré com la meva "musa", l'inefable Paco Marhuenda, i no m'he pogut resistir.
Em meravella la capacitat que té per trobar una explicació a cada bestiesa que fa el govern.
M'he preguntat moltes vegades sinó es cansa de pilotejar tan descaradament al PP.
Té que ser molt cansat està tot el dia buscant explicacions a tots els actes d'en Rajoy i la seva colla de "descerebrats".
És como el líder d'una banda de "zombis", marca un camí per a que tots els fidels seguidors "peperos" el segueixin i actuïn segons les directrius que marquen des del partit, les quals, ell difon mitjançant el pamfletari diari que dirigeix.

No és l'únic, però si el més fidel al PP, potser pel seu passat a les files del partit.
Tenim als éssers estranys que pul·lulen per "13TV "i per "Intereconomia", però aquests són
tan, però tan fatxes, que estan en contra de tot i de tots, no tenen cap credibilitat i estan adreçats a un públic totalment allunyat de la realitat de la nostra societat, per tant no cal ni tan sols perdre un minut amb ells.
Com anava dient, l'amic de "La Razón", arriba a ser fastigós.
Amb la seva condescendència i prepotència ens vol fer veure que el que fa el seu estimat amic, Mariano Rajoy, és el millor pel país.
Avui treuen pit, hi ha 46.050 aturats menys... i?
És a dir: 6.202.700 aturats, menys els 46.050... queden 6.156.650 aturats...
Ho celebrem?
Sembla mentida la capacitat que han desenvolupat els membres del govern per manipular-nos i intentar fer-nos veure que això és una bona notícia.
Estem per sobre dels sis milions d'aturats, el país pràcticament en fallida, amb un 57% d'atur juvenil, amb famílies sense cap ingrés i gent vivint al carrer, i els llepaculs de torn treuen pit i feliciten al govern per la seva tasca.

Veieu?
Ja torno a parlar del mateix, per això no volia escriure avui.

Parlaré de futbol... d'en Messi, que ja torna a marcar gols a parells, d'en Mourinho, que ja torna a tocar els collons a tothom...
Tampoc, és molt avorrit.

Crec que em posaré a llegir, és més útil, ja que escrivint tant sols faig que repetir el què ja se i llegint aprendré coses noves... potser llegiré "La Razón" o miraré "El Gato al agua", potser amb una mica de sort... s'ofega.