7 de maig del 2013

LLADREGOTS, MANTINGUTS I BORBONS. AH! I MOURINHO.


El títol d'avui podria semblar el d'una pel·lícula dels anys 80, de l'època del famós "destape", però malauradament es tracta d'una realitat.
Però com he dit què semblava el títol d'una pel·lícula donaré nom a cada un dels personatges.
Els lladregots són, i crec que està molt clar, els bancs i concretament "Bankia".
Els mantinguts són, i també està clar, els polítics.
I els Borbons ja sabem, malauradament, qui són.
Els lladregots, una vegada més, actuen a favor del poder i massacren indiscriminadament a qualsevol ciutadà que gosi deixar a deure un miserable euro.
Els mantinguts viuen de "puta mare" i menteixen sense escrúpols a tots els ciutadans.
Els Borbons... bé els Borbons són el que són i quan un d'ells té un petit problema posen en marxa la maquinària de l'estat per tal de que no tingui cap entrebanc en la seva plàcida vida... bé... què quan un Jutge vol imputar a l'infanta -senyora d'Urdangarín- el papa -El Rey- truca al seu fidel servidor -Mariano Rajoy- el qual fa que la fiscalia i l'advocat de l'estat desmuntin qualsevol tipus d'acusació.
Ara, això sí, el papa -el Rey- i el fidel servidor -Mariano Rajoy- no truquen a la fiscalia ni a l'advocat del estat quan una família, sense cap tipus d'ingrés i amb quatre fills, és desnonada de la seva casa per un banc -del grup dels lladregots- per no pagar unes quotes -uns milers d'euros- de l'hipoteca.
Amb la no imputació de l'infanta -la filla de papa i senyora d'Urdangarín- que ha gaudit dels diners dels contribuents per viure de "puta mare", es demostra una vegada més que la justícia no és igual per a tots.
Els mantinguts ho han celebrat com si de la "décima" es tractés -molts dels mantinguts són del Real Madrid- els Borbons també ho han celebrat i els lladregots, potser, també, ja que han aconseguit arruïnar una vida més.
La monarquia cada vegada està més desprestigiada, per a un republicà convençut com jo és una bona notícia, i espero que els ciutadans s'adonin de que continuar-los mantenint és un greu error.
El que també és cert és que els dos qualificatius que encapçalen l'escrit d'avui encaixen perfectament amb els Borbons pel que podria tant sols parlar d'ells, però no em ve de gust.
El que la justícia és igual per a tots és una fal·làcia més a les que ens té acostumat el govern del PP.
Per robar uns bolquers et poden caure tres anys de presó, per ser còmplice de robar milions d'euros als contribuents, no imputació, i per blanquejar els diners que roba el teu amant a Marbella -la Pantoja- dos anyets i no té que ingressar a la garjola.
Ah! em descuidava de parlar d'en Mourinho... sabeu què... que li donin pel sac, al igual que als lladregots, els mantinguts i els Borbons, són tots iguals, manipuladors, mentiders i deslleials amb tots els que, a les urnes, van confiar en ells.
Als mantinguts els podrem fer fora aviat... als lladregots... espero que també... en Mourinho es marxarà sol... però, collons, als Borbons no hi ha manera de fotre'ls fora... els francesos si que ho van fer bé... encara tindran la guillotina a la Bastilla?