9 de maig del 2013

DIA DE VAGA... DIA DE XIFRES


Diuen que les desgràcies venen de dos en dos i deu de ser veritat, encara que al PP li venen de... tres o quatre o cinc o... bé, pel que sembla, li estan venint totes de cop.
La vaga de professors, alumnes, pares... crec que fins i tot els guixos i les pissarres.
La llei de l'avortament i la diputada Villalobos marxant de l'hemicicle
La llei de costes, amb els de Greenpeace enfilant-se a l'edifici del Parlament.
Les bogeries del ministre Wert.... i Mourinho.

Preguntareu que què té que veure en Mourinho amb tot això i la resposta és molt fàcil, quasi tots els radicals del PP, és a dir els més fatxes, són del Real Madrid, i és lògic, si el Barça representa el catalanisme més radical, els anticatalanistes tenen que ser del Real Madrid... encara que la Camacho i altre gent del PP, que conec, són del Barça... potser és que el Barça no representa el catalanisme i el Real Madrid no representa el feixisme, pel què algú, amb males intencions, està interessat en manipular l'esport.
Bé, veritablement, en Mourinho no té res a veure amb tot això, és un pobre home amb molts complexes i amb una vida bastant trist, sempre ha estat a l'ombra d'altres, i últimament té que suportar les sonores xiulades del Bernabeu. He ficat a Mourinho pel mig perquè tenia ganes de posar-lo a parir una vegada més.

Com deia, al PP li cauen totes les desgràcies juntes i cada vegada té més complicat seguir al poder amb gran part de la ciutadania en contra.
No explicaré les raons, tots les coneixem, però cada vegada el cercle s'està tancant més i les bajanades són cada vegada més grosses.
La gran sort que té és la fidelitat dels seus periodistes afins, els que utilitzen els diaris com eina propagandista del règim. Segons aquests personatges, la vaga d'avui ha sigut un fracas, quant les dades reals que tenim són d'un seguiment prop del 80%, però els llepaculs afins al règim, és a dir 13TV, La Razón, amb l'inefable Marhuenda, Intereconomia i tots els altres fatxes de torn, parlaran d'un seguiment minoritari, de manifestants pro-etarres, d'antisistema, es a dir les mentides de sempre amanides amb els insults corresponents.
Després tindrem que suportar les inaguantables tertúlies amb les desqualificacions als professors, als alumnes i als defensors d'una educació pública, gratuïta i de qualitat.
Els condescendents seguidors del PP ens voldran convèncer de que la culpa de tot és del govern anterior i que som tan brètols que no ens adonem de les meravelloses qualitats dels membres del govern de Mariano Rajoy.

Segons els informes de la policia, quasi tots els components de la cúpula del PP estan pringats i apareixen a la famosa comptabilitat de Bárcenas.
Segons la investigació policial, l'honesta Esperanza Aguirre, "el azote" dels delinqüents, és tan xoriça com els altres, es a dir, que tots són iguals.

Ens governen una colla de "golfos" i deuríem de fer quelcom.
Algú es preguntarà que com és que no parlo de la decisió del Tribunal Constitucional... és que m'és indiferent, si els de Madrid son uns "golfos" els d'aquí són exactament iguals però parlant català o loapo, tant és.