28 d’abril del 2013

MALAIDA HERÈNCIA


Hem sentit, fins a la sacietat, que tots els problemes que estem patint són conseqüència de l'herència rebuda de l'anterior govern.
Hem sentit, també fins a la sacietat, que amb el PP tot aniria millor.
Doncs bé, sembla ser que tot va a pitjor, l'atur ha augmentat escandalosament i el govern s'ha declarat totalment incapaç de solucionar-lo.
Aquesta herència qui se l'haurà de menjar?
No se si amb l'anterior govern les coses haurien empitjorat o no, però del que si estem segurs és que totes les promeses del Partit Popular eren mentida. Tenim el pitjor president de govern de la història.
Tenim els pitjors ministres de la història i una vegada demostrada clarament la seva inutilitat, segueixen intentant enganyar-nos, segueixen utilitzant eufemismes per no dir les coses tal i com són, continuen creient-se que som idiotes.
En una roda de premsa, totalment ofensiva i indecorosa, el ministre Montoro, una
vegada més, tractant-nos amb la seva habitual condescendència, en lloc de comunicar què, d'una manera o altre, els impostos pujarien una vegada més, va dir que el que es feien eren uns ajustos tributaris i que la pujada temporal del IRPF, que tenia que tornar a ser com abans, seguiria un any més.
No soc economista, però estic segur que així no se surt del forat en el que ens han ficat.
Llevant poder adquisitiu als treballadors no és una manera lògica de crear llocs de treball.
La roda de premsa de la que he fet menció anteriorment em va fer recordar aquells comunicats d'ETA, amb els tres encaputxats darrera d'una taula rectangular.
Més a més el discurs no difereix molt d'aquells.
Els terroristes ens assassinaven amb bombes i aquests ens maten privant-nos de la sanitat, de poder adquisitiu per poder menjar i de possibilitats de poder viure sota un sostre digne.
L'actitud d'aquest govern és la d'una dictadura; reprimeix al poble fins a punts inaguantables, limita els drets dels ciutadans i menysprea totalment al poble.
La famosa herència que ara heretaran els nostres fills i nets és culpa, única i exclusivament, d'aquests pocavergonyes que ens governen, és culpa d'en Mariano Rajoy, és culpa dels seus ministres i de tots els seus acòlits, els de la premsa fidel al règim que porten dos anys defensant el que es indefensable.
Hem arribat a nivells totalment insuportables i ells se'n riuen. Surten a fer declaracions gentussa com l'Esperanza Aguirre per a dir: "España está "el
doble de mejor" que la última vez que hubo crisis".
Que tenim que fer?
Algú s'estranyaria si un grup d'exaltats surt al carrer i comença a matar gent?

Sort té aquest govern corrupte, inepte i mentider, de que els ciutadans d'aquest país som molt més sensats que ells.
Sort té aquest govern de que els ciutadans, de moment, seguim parlant a les urnes, però que vagin amb compte, en aquest país hem fet fora a hòsties a Musulmans, Francesos, Anglesos i tots aquells que han gosat en atemptar contra la nostra llibertat.
La paciència té un límit i estic notant que molts ciutadans estan arribant al seu límit.
Senyor Rajoy, més val que marxi, sinó el farem fora a hòsties, d'acord?