25 d’abril del 2013

I DIUEN QUE TOT VA BÉ... QUINS COLLONS


Més de sis milions d'aturats...
Més de 1500 policies per evitar que els ciutadans es puguin expressar lliurement davant el Congrés dels Diputats...
Milers i milers d'euros en dietes per a polítics que cobren sous desorbitats... La televisió pública censura i veta una entrevista a Ada Colau...
Els ministres menteixen sense cap tipus d'escrúpols...
La senyora de Cospedal fa tractes amb el govern Xinès que menysprea els drets humans...
Encara hi ha algú que tingui arguments per a defensar a aquest govern corrupte i inepte?
Doncs sí, els llepaculs "pseudo periodistes directors" de diaris feixistes que menyspreen sistemàticament als ciutadans.
L'atur ha pujat clamorosament i "La Razón", "ABC", "Intereconomia", etc, etc, etc... segueixen defensant la maleïda reforma laboral.
Ells tenen la vida solucionada -mentre manin els seus amics feixistes- i no els hi preocupa que, pares de família, tinguin que sortir a burxar en els contenidors d'escombraries per poder donar de menjar a les seves famílies.
No els hi preocupa que hi hagi un 57% d'atur juvenil.
No els hi importa que la majoria dels majors de 50 anys, que ara no tenen feina, no el tindran mai més... l'únic que els importa és continuar llepant els culs, dels seus amos, per poder mantenir el seu estatus i gaudir dels favors del poder.
Cada vegada tenim més corruptes i més polítics deshonestos.
Cada vegada la desolació és més patent en el ciutadà i ens estem convertint en el país trist i en blanc i negre que, molts crèiem, que havíem abandonat allà per l'any 75.
Les manifestacions, són cada vegada, més violentes.
La desesperació, malauradament, fa perdre, moltes vegades, el sentit comú i el que podria
ser una demostració pacífica del descontent és converteix en un acte desmesurat i violent, que moltes vegades, com en l'època franquista, és rebentat per la mateixa policia.
Tots hem vist els infiltrats començar els aldarulls i això són tàctiques totalment feixistes.
Potser és que veritablement estem en una dictadura feixista i ens l'han disfressat de democràcia... en Franco deia que Espanya era una "democràcia orgànica".
Tenim un president de govern mentider, fals i covard.
Tenim uns ministres ineptes i corruptes, i una oposició totalment inoperant, més pendent de qui manarà en el partit que de agafar el toro per les banyes i posar-se al capdavant dels moviments ciutadans i intentar fer fora a aquest govern basat en la mentida.
Potser, avui, tinc una visió molt pessimista, però per molt que barrino no veig cap solució que no passi per fer fora a aquesta colla de pocavergonyes.
Fins i tot el Barça, que portava una ratxa espectacular, va perdre estrepitosament a Munic... sort que el Borussia ens va donar una alegria.