1 de maig del 2013

DIA... DEL TREBALL...ADOR?


Primer de Maig, dia del treballador...
Com es pot celebrar el dia del treballador amb més de sis milions d'aturats?
No seria més lògic celebrar el dia del "no treballador"?
Estem en un país totalment atrotinat.
Estem patint la pitjor crisi de la història recent i, encara així, tenim que sentir, per televisió, a pseudo periodistes, afins al règim, defensar la maleïda reforma laboral.
Tenim que aguantar a impresentables, amb la vida solucionada, donar lliçons d'economia i política i, amb una condescendència ofensiva, explicar-nos que els culpables de la situació som nosaltres i que el govern del PP, inútil i incompetent, fa el millor per fer-nos la vida més fàcil.
Ens volen fer creure que amb la nefasta política econòmica que estan portant a terme, sortirem de la crisi i es crearan llocs de treball.
Ens volen fer creure que ho estan fent bé.

Ja n'hi ha prou.
Crec que ha arribat el moment de rebentar-ho tot, la situació és insostenible i la gent tenim que exigir la convocatòria de noves eleccions.
Aquest govern a tocat fons, és totalment incapaç de solucionar els problemes a curt termini i la única solució que planteja és la de deixar passar el temps i que ell ho arregli.
Els periodistes afins al règim utilitzen les mateixes desqualificacions, que els seus homònims, feien servir fa més de cent anys amb les primeres manifestacions de treballadors a Anglaterra
o als Estats Units, desqualifiquen sistemàticament als sindicats i als líders sindicals, insulten sense pudor a tot el que gosi defensar als treballadors.
Els mals governants, que patim, fan sortir a milers i milers de policies al carrer per intimidar al ciutadà. Vivim un règim feixista amb el vist i plau de bona part de la premsa, que si fos honesta, estaria de part del treballador.
Crec que comencem a estar farts de tanta condescendència i tanta mentida.

Fins el més analfabet sap que si no hi ha consum no es pot crear feina, si els bancs no donen crèdits no hi han inversions en noves empresses que crearan llocs de treball i que si l'economia no es revitalitza és impossible sortir d'aquest immens forat en el que ens han ficat.
Ens van enganyar amb promeses de millores, amb cants de sirena que predeien grans canvis i tot ha quedat en més atur, més pobresa i més desolació.
I em pregunto... el senyor Rajoy pot dormir per les nits?
Aquesta colla de pocavergonyes que mal dirigeixen el país... es poden mirar al mirall als matins?
Gent sense escrúpols com Mª Dolores de Cospedal, Esperanza Aguirre, Cristóbal Montoro o Luis de Guindos, un ministre d'Economia que diu que no ha vist mai un bitllet de 500€, quina capacitat tenen per governar un país?
Cada vegada la situació és pitjor i, a sobre, tenim que suportar els insults i desqualificacions dels periodistes llepaculs afins al poder.
Ens queda l'esperança de que de tant llepar culs es mengin una merda.