21 de febrer del 2013

SÓN COMPLETAMENT XIMPLES


Ha acabat el debat de l'estat de la nació.
Per saber quin és l'estat de la nació no feia falta fer un debat, tots sabem com està l'estat... fet una merda.
Però l'important no és com va anar el debat, tots ho vàrem veure, malament, el que és important és saber si va servir per quelcom.
350 diputats discutint de qui la te més gran i qui ho ha fet millor o pitjor.
350 diputats enfotent-se els uns dels altres i tots enfotent-se de tots els ciutadans.
El president en la seva línia habitual, mentint.
El cap de l'oposició, més tou que l'osset "Mimosin".
Els demés repetint el que ja sabem i que ells també saben.
Al cap i a la fi, que com sempre, no ha servit per res.
Això sí, tots han sortit cofois, tots han vençut al enemic, ningú ha perdut... bé sí, nosaltres.
Quant les mentides eren més grosses, les que explicava el president, tota la colla d'ensinistrats "bufons", aplaudien amb més afany per silenciar els de davant.
No els hi importa si la gent se suïcida per no poder fer front als seus deutes, no els hi importa que molta gent perdi la casa, la feina i fins i tot la família, l'únic que els importa és aplaudir més fort que els de l'oposició.
Els diaris afins al PP, parlen d'un govern fort i seriós, els d'esquerres d'un govern feble i sense cap línia de treball... i nosaltres cada vegada més fotuts.
Després d'aquest debat, que ha deixat totalment indiferent als ciutadans, tot seguirà igual, els de dretes aplaudint les genialitats del president, els d'esquerres criticant les genialitats del president... i en Bárcenes enfotent-se de tothom.
El president Rajoy va passar de puntetes, en el debat, per temes tant importants com la corrupció, els desnonaments, els suïcidis i per tot el que veritablement preocupa al ciutadà.
Va parlar del que, al cap i a la fi, no li preocupa al poble.
Algú creu que els treballadors d'Ibèria estan preocupats per si es compleix el dèficit?
Algú creu que les famílies que tenen pendents ordres de desnonament, els hi preocupa la Prima de Risc?
Algú creu que els aturats de llarga durada, els preocupa alguna cosa del que van parlar durant hores i hores al parlament?
A ells tampoc, però d'aquesta manera eviten parlar dels veritables problemes del país.
Això sí, al senyor Montoro li preocupa molt que un parell d'actors, que per cert no viuen a Espanya, no paguin aquí els impostos, però no li preocupa que hi hagin milers i milers de defraudadors.
Potser el senyor Montoro és tindria que llegir la llei i sabria que els impostos es paguen en el país on vius... en Bárcenas on viu?
Bé, no val la pena parlar més d'aquest tema, està molt clar que tot el que olori a esquerra o a cultura li produeix una al·lèrgia immensa al govern del PP.
Tots estan satisfets, tots són meravellosos i tots tenen la vida solucionada, no tenen problemes per arribar a final de mes, no tenen problemes per pagar les quotes de la hipoteca, no tenen problemes per viure de "puta mare" i no tenen cap problema per oblidar-se de la resta dels ciutadans.