15 de febrer del 2013

"OPERACIÓN BOB ESPONJA"


M'agradaria poder conèixer al o als artistes que es dediquen a posar noms a les operacions policials.
Ens trobem amb "el caso Pokémon", "Campeón", "Malaya", "Mercúrio", "Operación Gürtel", "Nécora", "Guateque", "Nanysex", "Fitipaldi", "Abanico", "Cloaca", "Carrusel", "Galgo", "Hipercor", "Faisán", "Maquillaje", "Ballena Blanca", "operación Puerto", etc.
No em negaran que el que es dedica a això o és un catxondo o està directament sonat.
I al cas "Floriano" com li podriem dir?
Cas "ventrílocuo"?
Cas "vamos a contar mentiras"?
O directament cas "gilipollas"?
Aquest personatge, que és doctor en Dret, no té cap pudor en mentir per tal d'explicar les coses més inversemblants que un es pugui imaginar.
Ara resulta que una il·legalitat és una cosa normal en el PP. Sí, es veu que per el Partit Popular és habitual despatxar a un treballador i seguir-li pagant la seguretat social.
Han arribat a tal cúmul de mentides que tenen que anar-les tapant amb altres mentides, i la bola cada vegada és més gran.
A més a més tenen molta sort; la senyora Ana Mato, un dia es va trobar un "Jaguar" al garatge de casa seva i no ho va trobar estrany... collons jo cada vegada que entro en el meu garatge segueixo trobant el meu Citroën.
Els populars troben normal que uns senyors els convidin a viatjar amb les despeses pagades, troben normal que els hi regalin rellotges d'or i joies caríssimes, però no troben estrany que la gent es quedi sense casa o sense feina o directament sense possibilitats de donar de menjar als seus fills.
Cada dia em pregunto el mateix, que hem de fer?
Ha arribat un moment en el que la poca vergonya d'aquests personatges és tant gran que estem totalment indefensos.
No ens donen l'oportunitat de tornar a les urnes, estan convençuts que, com tenen la majoria absoluta al parlament, poden fer el que els hi vingui en gana.
Veiem com han permès que banquers, sense escrúpols, enganyessin a pobres jubilats amb operacions bursàtils totalment ruïnoses.
Veiem com gent, que s'han vist obligats a robar uns bolquers o una mica de menjar, han d'entrar a la presó, mentre els Bárcenas i companyia es burlen de la justícia i dels ciutadans.
Veiem com ens intenten enganyar dia a dia, proclamant la seva honestedat i veiem com cada dia estan més enfonsats en el fang.
He començat preguntant-me qui seria el posa els noms a les operacions judicials o policials i per el que està passant al nostre país jo ho batejaria com "Operación Bob Esponja", ja que sembla que estiguem vivint en una Pinya al fons del Mar.