21 de gener del 2013

NO HI HA UN PAM DE NET


Bárcenas, Urdangarín, Pujol, Matas, Millet, Camps, Bankia, Rato, Gurtel, CAM... i resulta que els ciutadans hem viscut per sobre de les nostres possibilitats.
Paguem, com a mínim, el 10% del valor dels medicaments i fins fa quatre dies un euro per recepta, el qual no serà retornat... però ens assabentem que dirigents i càrrecs del PP rebien sobres de diners (negre) per valor de 5000, 10000 i fins a 15000 euros.
El que està clar és que moltes d'aquestes suposades corrupcions venen denunciades por un diari que no és que tingui molta credibilitat.
Segons el diari El Mundo, fa uns mesos, el president Mas era propietari de quasi totes les vaques de Suïssa, bé més aviat de totes.
El sistema "periodístic" d'aquests tipus de diaris és el de llençar merda amb el ventilador, que esquitxi a qui esquitxi i alguna cosa serà veritat.
Per norma acostumo a defensar la honorabilitat dels polítics i fins que un jutge no demostra el delicte no acusar-los.
Hi han casos que estan molt clars i que s'ha demostrat la implicació de polítics en delictes diversos, però altres no s'han pogut demostrar mai per falta de proves o perquè senzillament eren mentida.
El cas Urdangarín sembla demostrat, al igual que els casos Millet, Matas i Gurtel, però, que sabem de cert de les implicacions del PP amb les males arts del senyor Bárcenas?
La política esta rebent atacs constants per part d'aquesta premsa, mal anomenada, d'investigació.
La generalització és molt perillosa, perjudica a tots els homes i dones que treballen dia a dia en multitud de ajuntaments. Pràcticament cap d'aquestes persones reben sobres de 5, 10 o 15.000 euros al mes, cap d'aquests ciutadans rep comissions estratosfèriques que li permeten tenir grans capitals a Bancs Suïssos.
Tots aquests homes i dones, ara, estan assenyalats com a corruptes per coses que no han fet i no faran mai.
Hi han polítics que cada vegada estan més apartats de la realitat de la ciutadania, i ara em refereixo als d'elit; als diputats i membres dels governs d'Espanya, de Catalunya, d'Andalusia, de Madrid... etc., de tots els que sí que sembla que coneixen el funcionament d'aquesta missatgeria dinerària i de la qual diuen: "desconèixer".
Què té que pensar un ciutadà que no arriba a final de mes al llegir aquestes notícies?
Què tenen que fer els nostres dirigents per recobrar la credibilitat perduda?
Normalment, la temptació dels polítics corruptes és la de fer callar al missatger en lloc de solucionar el problema.
A vegades em vist com la informació és va diluint en el temps i surten altres corrupteles que fan oblidar la més antiga.
Suposo que tots els caps pensants del PP i Convergència, estan buscant la manera d'allunyar-se del problema en lloc d'intentar-lo solucionar. És més fàcil engegar el ventilador per allunyar la merda que recollir-la i destruir-la, ara començarà allò que tant els hi agrada a molts polítics " i tu més".
Però malauradament els que sempre rebem més som els ciutadans que no tenim cap culpa.
Qui caurà primer? Cospedal? Rajoy? Mas? Pujol?
No hi ha un pam de net.