22 de gener del 2013

"ALGO HUELE A PODRIDO EN...GÉNOVA 13"


Periodisme d'investigació o periodisme al servei del poder?
Algú es preguntarà el perquè de la pregunta i és molt fàcil.
No és sospitós que tota aquesta trama surti a la llum quant pràcticament el delicte ja ha prescrit?
No és sospitós que un diari, normalment eina d'informació del PP, faci pública una trama de corrupció amb dades que surten de dins de l'aparell del partit?
No és sospitós que surti ara, quant la política del PP està fracassant estrepitosament i necessiten un rentat de cara?
A ningú li sembla que tot està orquestrat pel mateix partit, per fer una neteja dels "molestos" i reforçar el poder de la cúpula actual?
"Algo huele a podrido en Dinamarca" va dir en Hamlet... i "algo huele a podrido en Génova 13" diria jo.
Després d'anar seguint amb molt d'interès totes les notícies relacionades amb el cas Gurtel i Bárcenas, he arribat a la conclusió, espero equivocar-me, de que tot quedarà en res.
Va passar amb el cas Naseiro, casualment ex-tresorer del PP i passarà amb Bárcenas, casualment ex-tresorer del PP.
El PP està convençut de que els ciutadans som idiotes, que ens poden manipular amb trames corruptes que ens indignen i, creuen, que ens fan oblidar les altres coses veritablement importants que estan passant.
Col·laborar amb la "premsa d'investigació" per fer aflorar tota aquesta merda és una tàctica tan vella com la política, serveix per distreure a la premsa seriosa i al ciutadà i fer-los estar pendents d'altres coses.
Les portades dels diaris parlen de sobres amb diners i no de les retallades, parla de comissions fantàstiques i no del tancament de centres d'atenció primària.
El conflicte dels serveis mèdics a la Comunitat de Madrid segueix igual que fa uns mesos, però ha passat a segon terme, just el que desitjava la cúpula del PP a Madrid.
El cas de la família Pujol ha passat a segon terme, ja que les comptes als bancs suïssos del senyor Bárcenas són mes quantioses que les dels Pujol.
Tot ha quedat en segon terme, ara l'únic important és el cas Bárcenas.
El circ ha començat, els artistes: Cospedal, Rajoy i companyia.
El mestre de cerimònies el diari "El Mundo" i el públic, bocabadat, com sempre, nosaltres... els ciutadans.
Faran auditories... a veure... una auditoria comprovarà els comptes legals del partit, en les quals, suposo, no estarà inclòs el diner en negre que entrava.
Es clar que si està inclòs en la comptabilitat ja no és negre... per favor senyor Rajoy, no som idiotes, no ens enganyi més.
Si sap la veritat, digui-ho, sinó deixi que la justícia faci la seva feina i no emboliqui més la troca.
Com va dir la vicepresidenta del govern; "Que cada uno aguante su vela".