19 de desembre del 2012

2014 ... 16 MILIONS ... I FOTUTS COM SEMPRE


Quins són els veritables valors a la nostra vida?. Començo amb aquesta pregunta després de llegir una sèrie de notícies molt descoratjadores.
Per molts, espero que una minoria, és important que Xavi, Puyol i Messi renovin el seu contracte amb el Barça i que CiU i ERC hagin acordat fer una consulta sobiranista al 2014.
Potser soc una mica pesat, però, és això el veritablement important?.
Ens hem parat a pensar, que el senyor Messi cobrarà 16 milions d'euros a l'any?
Ens hem parat a pensar que el pacte entre CiU i ERC ens ocasionarà més impostos i per tant més problemes?
Durant la dictadura es criticava el fomentar, des de l'estat el futbol i els toros, ja que es considerava una flagrant manipulació de la ciutadania. Ara ens estem trobant amb el mateix, les portades dels diaris prioritzen les notícies relacionades amb el futbol i, a Catalunya, a més a més, el possible referèndum del 2014.
Un altre vegada torno a reclamar una política social i adreçada al ciutadà.
El pobre pare de família que té que pagar una hipoteca, el menjador de l'escola dels seus fills, l'euro per recepta i el 10%, com a mínim, dels medicaments, les ambulàncies i que a sobre està a l'atur, que pensa del contracte de Messi?.
Algú creu que la prioritat dels catalans és la independència?
Cada vegada que obro el Facebook i llegeixo les lloances al pacte de CiU i ERC per haver marcat una data pel referèndum, puc assegurar que se'm remouen els budells. Tots aquests independentistes d'oportunitat saben realment el que passa al carrer?, estic convençut que no, viuen en una bombolla, han patit un rentat de cervell estrany, que no els hi permet adonar-se de la realitat de la societat catalana.
Cada dia surto a caminar i veig més pobres pel carrer, cada vegada sé de gent que té més problemes, segueixen els desnonaments i els nostres polítics continuen amb les seves paranoies sobiranistes. Ja està bé, siguem sensats i solucionem els problemes, no deixem que ens manipulin més creant falses esperances per fer-nos oblidar el que és veritablement important.
Estem patint la crisi més dura dels últims anys i ens trobem amb uns governs, el central i l'autonòmic, totalment incapaços de solucionar els problemes. Els votants ens sentim manipulats i enganyats i quant sortim al carrer ens trobem amb actituds que recorden temps passats; repressió policial, detencions il·legals, agressions al ciutadans i indefensió davant uns polítics corruptes.
La premsa més lleial al PP, criminalitza tot el que ve des de Catalunya i el govern català, en lloc d'intentar apaivagar els ànims, tira més llenya al foc.
On està el seny català?, on estan aquells polítics que anaven a Madrid i sabíen negociar?, els que tenim ara tant sols saben amenaçar, i amb fanfarronades no s'aconsegueix absolutament res, sinó al temps.