16 de juliol del 2013

TEMPS DE DIVORCIS





Rajoy i Bárcenas, 







Urdangarín i Torres, 







Mourinho i Karanka, 








Tito i Guardiola... 








Què està passant?

Serà veritat allò que diuen, de què durant l'estiu és quan més divorcis hi ha?

En Rajoy va posar les mans al foc per en Bárcenas... i s'ha cremat.
En Karanka va ser el fidel escuder d'en Mourinho... i s'ha quedat sense feina.
Urdangarín (també “el duque en... Palma... do”) se sent traït pel seu soci i mestre.
En Tito i en Guardiola, amics des de petits... i... bé no sé exactament quin ha sigut el problema, però sembla que ja no són amics.

El que queda molt clar és que les relacions personals són molt
difícils i quan es toca poder encara es compliquen més.

El cas de Bárcenas i Rajoy, potser, és el més escandalós de tots, i ho és, no tan sols pel que implica sinó per tota la comparsa que arrossega.
El bocamoll... perdó el portaveu del PP, el senyor Floriano, cada vegada que obre la boca la caga més.
La secretària general del PP, la senyora de Cospedal, cada vegada que desmenteix alguna notícia, l'endemà, surt la prova que la deixa en evidència, i així tot un cúmul de despropòsits, que com deia ahir, semblen el guió d'una pel·lícula còmica.
En tot aquest circ "cutre", ha aparegut el que faltava, el, potser, més cretí de tots, el mestre de les intrigues i l'únic ministre que va
ser capaç de dir “Viva Honduras” quan es trobava a El Salvador,
l'actual ambaixador a Londres, el “manda huevos”, el valedor dels
assassins de 62 militars, Federico Trillo. Ara resulta que aquest
tètric personatge, a més a més, de calumniar a tot el que aireja
els draps bruts del PP, va pagar amb diners de la caixa “B” del
partit als advocats que van defensar als implicats en l'accident del YAK 42.
Sortiran més, això està clar, però ningú dimitirà. El covard president que tenim ja va donar mostres ahir de quina és la seva estratègia; manipular, en tot el que sigui possible, la premsa. L'enganyifa de la roda de premsa d'ahir, amb el president de Polònia present, crec que és una de les accions més botifleres d'aquesta falsa democràcia que patim. Una vegada més, la premsa afí al règim, ha demostrat que no té cap pudor en servir al seu amo, i, si és necessari, mentir sense escrúpols.

La nefasta majoria absoluta del PP ens ha portat una dictadura ferotge, en la que s'està maltractant al ciutadà, arruïnant el país i
desmuntant un estat de benestar que ens havia costat molt
aconseguir.
El PSOE amenaça amb una moció de censura, però els únics que podem fer marxar a aquesta colla de corruptes som els ciutadans.
Hem d'exigir unes eleccions anticipades, i sobretot, des de Catalunya, si veritablement volem aconseguir la independència, hem de recolzar totes les iniciatives que s'organitzin arreu del territori espanyol per forçar la desaparició de tota aquesta colla de “xoriços”. Cada vegada és més necessària la Tercera República, ja que si no acabarem patint les conseqüències irreversibles d'aquesta dictadura disfressada de democràcia.