18 de juliol del 2013

77 ANYS DESPRÉS... SEGUEIXEN PRESENTS


Avui fa 77 anys que un grup de feixistes van fer l'atemptat més fastigós de la història d'aquest país i malauradament, els seus hereus, segueixen maltractant-lo.
Els hereus d'aquells militars feixistes s'han instal·lat en el poder i
estan intentant acabar amb tot el que pugui tenir el més mínima olor a llibertat i democràcia.
Seguim havent de suportar la corrupció que van instaurar tots els fidels seguidors del franquisme.
Periodistes deshonestos segueixen amb la feina propagandística que van crear diaris com “Pueblo” o “El Alcázar”.
Hem de patir les mentides de personatges què, fa pocs anys, menjaven mortadel·la i ara compren caviar amb els diners que ens roben.

Pel que anem sabent, durant anys i anys, els alts càrrecs del PP s'han enriquit amb tractes poc lícits amb empresaris poc honestos.
Però, més a més, havem de suportar els retrets de ministres superbs que ens tracten com a ciutadans de segona i ens acusen d'haver viscut per sobre de les nostres possibilitats.
Està clar que la culpa és nostre, vam permetre que la transició es fes sense ficar a la presó a tots els feixistes que ens van tiranitzar durant 40 anys, hem permès que, ells i els seus hereus, s'introduïssin a les administracions i fins i tot els vàrem donar l'oportunitat, que ells ens van negar, d'accedir democràticament a unes eleccions.

La data d'avui és per reflexionar, encara que molts dels que ara ens governen internament ho deuen estar celebrant, i és per reflexionar perquè, els feixistes del 1936 van donar el cop d'estat amb les armes i els d'ara ho estan fent minant-nos, o intentant minant-nos, la poca moral que ens queda.
Els Arenas, Trillo, Rajoy, Cospedal... han de sortir de la política i
acompanyar a Bárcenas en el seu nou estatus... el de presidiari.
No podem permetre tenir un president de govern mentider i corrupte, no podem permetre que periodistes corruptes controlin la política i no podem permetre que els ciutadans ho passem cada vegada pitjor mentre ells viuen cada vegada millor.

Diuen que els pobles tenen els governants que es mereixen, però crec què aquests governants pocavergonyes no ens els mereixem.

Quina és la solució?

No ho sé, tant de bo la conegués, però el que si, tinc clar, és que tots aquests han de dimitir, marxar i convocar unes eleccions. Ara, el que tinc molt clar és que si tornessin a sortir... marxo d'aquest país.

Ei! amics independentistes, això val per tots eh? El senyor Mas també ha de dimitir i convocar unes eleccions i a partir d'aquest moment, quant tinguem un govern a Catalunya honest i sense corruptes, demanem el referèndum o consulta o com li volgué dir. Tot el que es faci ara sona més a intent de distracció que a un veritable interès per aconseguir la independència.

Primer fem net, aquí i allí, i després parlem-ne.



Salut i República.






(c)