15 de juliol del 2013

EL RETORNO DE LA PANTERA ROSA


Si l'actualitat política del nostre país es traslladés al cinema podria perfectament titular-se “El Retorno de la Pantera Rosa”, amb en Peter Sellers (si encara fos viu) en el paper de Mariano Rajoy.
El cúmul de despropòsits en els quals cau el govern del PP, semblen més del guió d'una pel·lícula còmica que no pas del dia a dia d'un govern compromès amb els seus votants.
La mentida cada vegada és més gran, les proves que Bárcenas entrega cada dia són més contundents i el covard president del govern segueix amagant-se.
Tothom demana la dimissió de Mariano Rajoy i el PP tanca files intentant desprestigiar a aquell pel què fa uns mesos tots posaven les mans al foc.
Es convertirà el PP en un partit de mancs?
Tots van posar les mans al foc pel ex-tresorer i sembla que tots
s'han cremat.
He comparat l'actualitat política amb la pel·lícula de Blake Edwards per una raó molt senzilla... no crec que hi hagi personatge més maldestre i inútil que l'inspector Jacques Clouseau i em recorda molt al nostre president pepero.

La premsa fidel al règim també ha tancat files per a defensar al seu líder i comença a llençar “merda” contra tot i tots. 
És normal, si cau el govern feixista, els fidels acòlits llepa culs que treballen a La Razón, ABC, Intereconomia... què faran? 
Perilla la seva feina si es demostra tot el que està publicant-se, no per part d'ells, és clar. 
Ells intenten tergiversar les informacions dels altres diaris i amb rocambolesques històries procuren emmerdar-ho tot de manera què, els més fidels al règim, dubtin de tot el que publiquin els diaris no fidels al govern.

El més espectacular dels llepaculs és el director de La Razón, Francisco Marhuenda. Intenta manipular a tots els contertulians que comparteixen taula amb ell. Per a ell tot és una trama per enderrocar al seu estimat Mariano i crec, que cada dia està més aprop d'utilitzar la famosa frase del dictador Franco, aquella en la que catalogava de tot el que era desfavorable als seus interessos com un “CONTUBERNIO   JUDEOMASÓNICO”.
Per altra banda, ha de ser molt difícil buscar raons per a defensar el que és indefensable, utilitza el victimisme i dona per fet que tot és un atac contra el PP i Rajoy. També crec que personalitzar en ell mateix els problemes dels altres és una demostració d'una gran mancança de personalitat. No seguiré parlant d'ell, m'exaspera, estic convençut que és un dels periodistes més deshonestos i espero que aviat desaparegui, del panorama actual, amb el seu amic Rajoy.
Mentre, els d'aquí, els polítics domèstics es passegen pel món amb les mans a la butxaca i xiulant, esperant que no els hi esquitxi. El president Mas, amb el culet estret, desitja que això es vagi allargant i els seus problemes es dilueixin amb el temps.