15 d’abril del 2013

FEIXISTES, NAZIS I SAMARRETES... AH! I DÉU


El passat diumenge va ser 14 d'Abril, per molts és una data qualsevol, però pels que encara seguim creient que el camí cap a la III República és inexorable va ser un dia diferent.
Es van celebrar multitud d'actes i la dreta casposa, avui, treu foc pels queixals.
S'està posant en dubte la necessitat de mantenir una monarquia corrupta i innecessària i això fa trontollar els fonaments d'un estat basat en la supremacia dels rics per sobre dels menys afavorits.
Associacions com la PAH són molestes per la dreta i els benestants, i s'ha obert la veda per
anar a la cacera de qualsevol que aixequi la veu en contra dels poderosos.
Se'ls cataloga de terroristes, d'assetjadors i de tot allò que pugui minar la seva credibilitat i
legalitat.
Gentussa com, els mal anomenats, sindicat "Manos Limpias" -té collons que es facin anomenar "Manos Limpias" quan la majoria dels seus integrants venen de famílies amb les mans tacades de sang, coses d'una transició mal feta- bé, com deia, aquesta colla d'impresentables, hereus del franquisme més sanguinari, i més propers al feixisme que a la democràcia, han denunciat a l'Ada Colau per amenaces i coacció per els "escraches"... és de conya, si no fos perquè el problema és molt més greu d'el que es creuen aquests feixistes.
Està clar que la III República no solucionaria el problema, ja que aquest ve de molt lluny, del dia en que es va decidir oblidar totes les barbaritats fetes pels franquistes, però al menys serviria per fer una neteja en els alts estaments de l'estat.
Serviria per tancar la boca a aquests franquistes remodelats a monàrquics i que s'han cregut que són els amos de l'estat.
Serviria, al cap i a la fi, per fer una revolució i intentar canviar les coses.
Un estat veritablement democràtic no ha de permetre que els seus dirigents maltractin als ciutadans.
Estem patint agressions verbals i físiques, la policia no té cap respecte pels drets de la població i els polítics qualifiquen de terrorista o "NAZI" a tot aquell que està en contra de les seves corruptes actuacions.
El Partit Popular, mitjançant els seus més qualificats impresentables, ha començat una creuada per desacreditar a tots els que intenten fer millor la vida dels seus conciutadans.
Han sortit a la palestra la tant enyorada "lideresa" Espe, el inefable amic d'en Bush, el dels peus a la taula i accent texà, es a dir, l'Aznar i tota una colla de pallassos, molt ben adoctrinats, que expel·leixen exabruptes sense cap tipus de pudor.
La gent surt al carrer, protesta i porta a terme accions per demostrar el seu descontent amb els dirigents i aquests miren cap a un altre lloc i deixen anar els seus, ben ensinistrats, acòlits per evitar tenir que donar la cara, no sigui que algun exaltat es les trenqui.
La situació cada cop és més tensa i com aquest, inepte, govern no canvii poden passar coses molt greus... encara que com el president Rajoy li ha regalat una samarreta de la selecció espanyola de futbol al Papa Francesc, Déu l'il·luminarà i... maleïda ressaca després de tanta celebració...