26 de març del 2013

ELS "FILOXIMPLES"


"Filo", element compositiu que ve del grec i que significa "amic" o "amant de".


La nova “mamarratxa” de torn, hereva de la inefable Esperanza Aguirre, Cristina Cifuentes, a etiquetat de "filoetarras" als components de la PAH. Probablement la pallassa aquesta no sap el que vol dir "filo", (potser ho confon amb la massa utilitzada a pastisseria), però, segur que els seus coneixements del grec es limiten al que tots estem imaginant.
Una de les particularitats del feixisme és la sistemàtica agressió a la moral del poble.
Utilitzar el poder per anar denigrant a les persones i convertir-les en éssers sense voluntat i sotmesos a les macabres maquinacions dels que manen, és una tàctica molt normal entre la dreta més casposa.
Els feixistes veuen enemics a tot arreu i consideren que tot el que no està amb ells és un enemic potencial al qual es té que destruir.
En l'època del dictador Franco es parlava dels contubernis jueu maçònics, els quals ningú sabia ben bé que significava, però que els fidels al règim feien ressò en tots els seus cercles.
La premsa fidel també parlava i atacaven a tot el que era contrari als pensaments del govern.
El govern del PP no sap com sortir-se'n del embolic en que, poc a poc, s'anat ficant i la solució més fàcil és culpar als demés.
Tot està orquestrat.
No interessa que el poble es reveli contra el govern establert, i com estem en una, suposada, democràcia, no poden atacar directament al poble, com ells desitjarien.
No poden fer sortir als soldats al carrer i disparar als manifestants, encara que molts ho somien, per dissuadir-los de protestar. Llavors la solució és un atac sistemàtic a tot el que molesta.
Si hi han ciutadans que protesten pels desnonaments... se'ls criminalitza comparant-los amb grups terroristes.
Si els ciutadans surten al carrer per protestar... se'ls criminalitza comparant-los amb la "Kaleborroca".
Si els jutges es posen a favor dels ciutadans... se'ls aparta de la judicatura i se'ls acusa de voler ser "estrelles".
Un govern inútil i corrupte té necessitat de destruir qualsevol brot de consciència social per tal de poder continuar reprimint al poble.
Ens estan portant a un nivell de pobresa veritablement alarmant i les solucions que proposen són retallar més les nostres llibertats.
Els nostres governants estan ferits i, com feia el desaparegut toro "Ratón", en pau descansi, donen cornades a tot el que es belluga.
Han aconseguit els peons perfectes, polítics amb un desmesurat afany de poder i protagonisme, sense cap tipus de moral i disposats a agredir, insultar i menysprear al ciutadà, si el seu amo els hi mana.
La delegada del govern a Madrid és una clara mostra, al igual que la delegada del govern a Catalunya. Són les hereves d'aquelles matrones de la "Sección Femenina", que humiliaven a les dones i depreciaven als homes.
L'assetjament a la ciutadania està arribant a nivells totalment inaguantables i ara, aquests governants ineptes, es queixen de patir l'"escrache".
La premsa fidel al règim, els de sempre, criminalitzen aquestes accions, però en cap moment he vist que hagin criminalitzat les agressions als ciutadans.
A mi, personalment, no m'agrada aquest tipus de sistema reivindicatiu, però malauradament crec que no queda més remei.