1 d’agost del 2013

(FIN DE LA CITA)

El cap de l'estat, és a dir el Rei: "Lo siento mucho. Me he equivocado. No volverá a ocurrir". (fin de la cita)









El president del govern, és a dir Mariano Rajoy: "Me equivoqué, creí a un falso inocente. Ése ha sido todo mi papel en la historia". (fin de la cita)







Aquests dos personatges són els que governen aquest país.
Un es gasta els diners dels contribuents en matar elefants i col·leccionar amants i l'altre en repartir-los entre els seus fidels.

La intervenció del President-Hologràfic Rajoy, avui sense pantalla de plasma pel mig, ha sigut de les més vergonyoses que recordo. Ha estat xulesc, desafiant i ha mentit.
Ha tractat l'oposició amb condescendència i, en molts moments, ha utilitzat les desqualificacions per a defensar-se.
No ha aclarit res, la culpa és dels altres i ell, almenys és el que he entès, és un babau, ja que en cap moment, tan sols durant 20 anys, es va adonar de les malifetes de Bárcenas i companyia.

Tothom ha demanat la dimissió del senyor Rajoy... bé tots no, en Duran, per allò de “Si las barbas de tu vecino ves cortar, pon las tuyas a remojar” (fin de la cita), ha preferit no mullar-se i tan sols l'ha pregat que demani perdó.

El senyor Rajoy, una vegada més, s'ha rigut dels ciutadans. Ens ha intentat enganyar un cop més, això sí, amb l'acompanyament de la seva banda de micos ensinistrats, que l'aplaudeixen cada intervenció ... o mentida. Veritablement vergonyós.

Però la pregunta és, i ara què?

Perquè després de les seves declaracions, imagino que el seu amic Bárcenas traurà fum pels queixals. També, el President-Hologràfic, ha tingut la genial idea d'atacar al diari “El Mundo” i suposo que en Pedro J. Ramirez no estarà gens content.

El que està clar és que avui no ha fet amics i haurem d'estar atents a les properes notícies, ja que suposo que el tàndem Pedro J.-Bárcenas, trauran tota l'artilleria, els papers que hem vist fins ara són cromos comparats amb el que pugui venir.

Potser m'equivoco, però crec que Mariano Rajoy ha signat la seva sentència, els enemics no perdonen i això de culpar de tot al comptable i al periodista ja ho va fer Al Capone i ja sabem com va acabar.

Crec que tots els ciutadans tindran un nivell d'indignació similar al meu, els micos ensinistrats no, però la gent normal i corrent no pot quedar-se indiferent davant aquesta patètica actuació del president del govern.

No dimitirà, almenys mentre no li demanin des d'Europa, i ara, com dictador vocacional, posarà en marxa tota la maquinària de l'estat per a venjar-se de tots els que l'han acusat de corrupte.

(FIN DE LA CITA)

(c)