4 de juny del 2013

"GIN TÒNIC"... PER A TOTS


Massa dies sense escriure, però és què hi han tantes coses sobre les que escriure que cada vegada se'm fa més difícil.
Els nostres polítics no paren de fer bajanades i els seus fidels seguidors, és a dir els periodistes afins al règim, no paren de fer ressò de totes les bestieses que se'ls hi acudeixen.
Una de les últimes barbaritats va ser els preus de les begudes alcohòliques al bar del parlament, però gràcies a la pressió popular i a les crítiques des de tots els mitjans, no afins al règim, avui el president del parlament, el senyor Posada, ha ordenat que els preus siguin lliures, és a dir, que siguin els mateixos que a qualsevol bar... però... i si perden la concessió?
Es pot donar el cas de que quan es tingui que renovar la concessió, "sus señorias" decideixin que sigui un altre amb preus més econòmics.
Francament tant em fa el que prenen els diputats, si paguen 3 euros o 300, si s'emborratxen o van serens, el que veritablement em preocupa és el que fan al hemicicle.



L'altra perla de la setmana és la polèmica per l'estelada que alguns mossos d'esquadra porten a la culata de la pistola... i les banderes espanyoles amb l'àliga que porten molts policies nacionals o guàrdies civils? Això no és polèmic?
Estic totalment en contra de que un servidor públic porti qualsevol tipus de bandera o distintiu que no sigui estrictament el que marca el seu uniforme, en la seva vida privada que porti el que vulgui, però un policia, guàrdia civil o mosso d'esquadra, té la obligació de defensar a qualsevol ciutadà, sigui de la ideologia que sigui i no pot exposar les seves en el desenvolupament de la seva professió, al cap i a la fi el seu sou ve dels impostos de tots els ciutadans no tant sols dels de la seva ideologia.
Sé que als amics independentistes els hi agradarà molt que un mosso porti l'estelada... però li agradaria que portés la bandera espanyola?
No m'allargaré més en aquest tema, els que em seguiu habitualment ja sabeu quina és la meva opinió sobre els radicals, tant d'un cantó com de l'altre.


Ja tenim a Neymar... parla català... els catalanistes radicals donen salts d'alegria... els barcelonistes acèrrims gaudeixen del seu fitxatge, no perquè sigui un gran jugador, sinó més aviat, perquè no ha anat al Real Madrid... el president Mas fa el ximple per terres franceses... els catalanistes radicals segueixen donant salts d'alegria... els catalans seguim passant-les magres... el president Mas parla català, a Paris, i tots contents... Mourinho ha marxat a Londres... Neymar a Barcelona... Mas a París i nosaltres a la Merda.