31 de desembre del 2012

ADEU 2012... COM SERÀS 2013?


S'acabat l'any, dotze mesos de govern Rajoy i pitjor no han pogut anar les coses.
Fer un balanç de totes les agressions a la llibertat que ha fet aquest govern, amb vocació clarament feixista, seria una feina molt àrdua, ja que són innombrables.
Han empobrit a la població; han retallat els nostres drets, han apujat els impostos i rebaixat els sous, han humiliat als immigrants convertint-los en delinqüents i privant-los del dret a la sanitat en molts casos, però el President del govern té els sants collons de fer un balanç positiu en el seu discurs. Durant dotze mesos ens han tractat d'idiotes, ens han mentit i hem permès que aquest país es converteixi en una autèntica dictadura. El senyor Rajoy i els seus sequaços estan desmantellant l'estat de benestar que hem tingut fins ara per satisfer els seus propis interessos.
L'extrema dreta d'aquest país no va pair la mort del dictador i ara, amb l'excusa de la crisi, volen reinstaurar un altre vegada un regne de terror i pobresa.
Mentres, els nostres governants més propers, ofuscats per cants de sirenes independentistes, es preocupen més d'un llunyà referèndum què d'una solució real dels problemes dels ciutadans.
Ens espera un altre any dur i no tant sols per la crisi, sinó per la consolidació d'aquesta dictadura què, si no l'aturem, ens ensorrarà molt més en la misèria. Està vist que les manifestacions, les vagues i les protestes de tot tipus no afecten a un govern amb majoria.
S'han marcat un full de ruta: Reinstaurar el franquisme.
Què tenim que fer? Quina és la solució a aquesta agressió als drets dels ciutadans?
No tinc la resposta, tant sols sé que seguiré lluitant, denunciant tot allò que no m'agradi, arribant a l'insult si això serveix per despertar a aquells que s'han instal·lat en el conformisme i somien que ja anirà millor. Somiar és molt bo, però no tant sols tenim que somiar, tenim que actuar. Denunciem tot el que estigui malament. Tenim l'eina més potent, la raó. Pràcticament, avui en dia, tothom té accés a les xarxes socials. Utilitzem-les per denunciar totes les injustícies que estem patint, fem-lo amb tots els idiomes que coneixem i que el món s'adoni que no estem en una veritable democràcia, sinó en una creixent dictadura.
Vull acabar l'any amb el desig de que el proper serà millor... o no tant dolent.

Salut i república.